Om meg

Hei, hei! Her finner dere litt om meg, hvem jeg er og hva jeg fyller dagene mine med.

Jeg er en nesten voksen jente på 27 som jobber i bank i Norges koseligste by, nemlig Trondheim. Jeg trives utrolig godt i jobben min, men den er nok ikke så interessant at jeg kommer til å skrive spesielt mye om den her.

Sykling er livet!

Utenom jobben er jeg en stor sykkelentusiast, og jeg bruker mye tid (og nok alt for mye penger) på syklingen. Jeg prøver å få med meg et par store ritt hvert år, og Birken er en stor favoritt. I tillegg har jeg også begynt å kikke litt på ritt i utlandet, så det er en ambisjon for de neste par årene.I tillegg til syklingen tilbringer jeg også en del tid på treningsstudio. Dette er fordi jeg trenger litt ekstra muskler for å hjelpe til i oppoverbakkene, men også fordi været her i Trondheim ikke akkurat er det mest stabile. En sykkeltur i gjørme og striregn kan være sinnssykt morsomt visse dager, men det er andre dager jeg rett og slett nekter å ta turen noe lengre utenfor døra enn jeg må.

Ut i naturen

Jeg prøver å bruke så mye tid som mulig ute i naturen, og ofte blir sykkelen med, men i Trondheim er det også en del fine turløyper for gåturer så dette er noe jeg pleier å gjøre i perioder hvor jeg trener litt mindre. For eksempel etter et skikkelig slitsomt ritt. Jeg prøver også å komme meg opp i fjellet en gang imellom, og spesielt Dovrefjell er en favoritt for lange gåturer i sommer- og høstmånedene. Her kan man gå langt i utrolig variert og flott terreng, og det finnes turstier for de aller fleste formål.

Bøker og kaféer

Livet handler selvsagt ikke bare om trening, men jeg tilbringer også en del tid på byens bibliotek (yay bøker!), og gjerne på en kafé med en god bok eller en god venninne. Trondheim har utrolig mange hyggelige kaféer og spisesteder å by på, så jeg går ikke så fort lei. Med den nye turløypa for midtbyen har det også blitt mye enklere å kombinere en bytur med en sykkel- eller løpetur, og det har blitt svaret på den perfekte lørdagen for meg. Nå er det bare å vente på lengre dager, mer lys og enda mer sykling!