Min konkurransekalender

Årets konkurransekalender ser litt bedre ut enn fjoråret, da jeg faktisk bare klarte å få med meg Birken i fjor. I år har jeg satt opp tre ritt på planen, og vurderer også et utenlandsritt, selv om jeg har følelsen av at dette kanskje må vente til neste år.

Første ritt ut blir her hjemme i Trondheim, nemlig Byneset-Klæbu rundt. Dette er et turritt på over 80km og kommer til å bli en perfekt start på sesongen for min del. Det går en del opp og ned i løpet av løypa, og jeg forventer en skikkelig utfordring. Dette er dog løyper som jeg har kjørt tidligere, så det burde ikke være noen store overraskelser. Hovedmålet mitt er å komme så nær 2,5 time som mulig. Her er det bare å sykle på!Neste ritt blir også i hjemtraktene. Stærk på Sykkel går 21. mai og går i noe samme område som det første rittet. Dette er dog kun rundt 65km, og går i relativt enkle løyper med både terreng og grusvei. Det blir ikke mye tid mellom disse to rittene, så her må jeg være flink til å restituere etter første ritt.

Siste ritt på planen er selvsagt Birken, som går 26. august. I år er løypa rundt 85 km, og dette kommer som alltid til å bli en stor utfordring, men så absolutt verdt det. Håper på knallvær så vi slipper gjørmete løyper eller frosne fingre. Og jeg skal uten tvil klare å slå tiden min fra i fjor!