En vanlig treningsuke

En vanlig treningsuke for meg er litt avhengig av vær, føre, temperatur og sesong, men jeg prøver så godt jeg kan å holde det jevnt og stabilt.

Det viktigste for meg er at jeg får lagt inn minst 3 skikkelige sykkelturer i løpet av uka. Da pleier jeg å legge inn minst én skikkelig langtur, hvor jeg er ute i tre timer eller mer. Ofte pleier jeg da å variere tempo en del, og jeg forsøker å sykle ulike steder hver uke, slik at det blir mer som rittrening. De to andre sykkelturene holder jeg gjerne høyere tempo, men ofte er jeg da ute i mindre enn to timer. På disse turene passer jeg på at jeg får opp pulsen skikkelig, og ofte legger jeg også inn noen intervaller. Jeg har flere faste steder som funker bra for disse kortere turene, noen med bakker og noen mer flate.

Jeg er som regel også innom treningssenteret to ganger i uken, noe som betyr at jeg til sammen trener 5 ganger i uken. På treningssenteret fokuserer jeg mye på overkropp, på de musklene jeg ikke trener like mye på sykkelen, men jeg sørger også for at jeg får lagt inn litt ekstra arbeid for de musklene jeg trenger opp de hardeste bakkene.