Nye treningsklær

Ingenting er bedre enn retail therapy, og denne helgen fikk jeg fullt opp med terapi! Jeg har det aller meste av det jeg trenger av gode sykkel- og treningsklær, men man kan jo aldri ha for mye, ikke sant?

Tights som ikke vil holde seg på plass

Jeg kunne dog ikke med god samvittighet si at jeg trengte nye sykkelklær akkurat denne gangen, så derfor ble det nye treningsklær til sentertrening i stedet. Jeg har slitt med at de treningstightsene jeg har brukt har sklidd ned i livet, og det er irriterende å hele tiden måtte trekke opp buksene når man trener. Jeg satte derfor ut med mål om å finne et par med høyere liv, og aller helst med en fin matchende topp til. Jeg var innom flere ulike butikker, før jeg til slutt fant de perfekte buksene med tilhørende topp i midtbyen. De er kjempefine i sort og mørk lilla, med nettingpaneler (mesh) langs sidene som puster ekstra godt. Toppen som hører med er en racerback i de samme fargene, og med samme mesh i ryggen. Dette passer meg perfekt, ettersom jeg alltid svetter på ryggen, spesielt på tredemøllen!

Matching FTW

Jeg klarte selvsagt ikke å stoppe der, så i tillegg til nye tights og ny topp fikk jeg også med meg et par to-pakninger med nye sokker (de er også lilla!). Nå kommer jeg til å matche hele veien til banken (haha), og jeg gleder meg til å teste ut de nye klærne på treningssenteret i morgen! Hmmm, kanskje jeg også trenger matchende sko?