Dan Bilzerian vant stort på pokerveddemål

Når det kommer til sykkelritt så holder jeg meg stort sett til de store syklistene og de kjente rittene, men en gang imellom så skjer det noe som er litt ekstra utenom det vanlige. Som for eksempel når en Instagram-kjendis finner ut at han skal sykle fra Los Angeles til Las Vegas på under 48 timer. Helsprøtt tenker man kanskje, men jammen klarte han det ikke!

Kongen av Instagram

Mange kjenner nok Dan Bilzerian som en slags Instagram-playboy, hvor det handler mye om penger, poker og fine damer. Men han er ikke typen som lar et veddemål gå fra seg, og selvsagt måtte han ta imot et pokerveddemål som gjorde at han måtte sette ut på en sykkeltur på godt over 400 kilometer.

Litt bakgrunn

Bilzerian sa selv at han ikke hadde syklet på hele 18 år før han bega seg ut på denne turen, så man kan jo lure litt på hva han tenkte på. Han inngikk allikevel veddemålet mot pokerkompisen Bill Perkins, på hele 600 000 $! Dan liker å spille. Så godt betalt, det var i alle fall med en slik uttak av innsatsen. Bilzerian har også tidligere hatt tre hjerteinfarkt, så at dette gikk bra er jo nesten utrolig.

Dyr tur og skikkelige forberedelser

Det har blitt skrevet at han brukte rundt 150 000 $ på å gjennomføre denne turen, og det var vel helt sikkert verdt det, for han fullførte på ganske fantastiske 33 timer. Det er over 400 kilometer, for en person som er helt utrent – gjennom Mojaveørkenen mellom Los Angeles og Las Vegas. Jeg må ærlig innrømme at jeg fortsatt har litt problemer med å tro det. Han gikk dog igjennom en skikkelig hestekur på forhånd, og fikk blant annet hjelp fra Lance Armstrong. I tillegg til treningen tok han dietten sin skikkelig på alvor, med blant annet havregrøt, eggehviter og masse vitaminer og tilskudd. Han ble også nødt til å spise jevnlig og i takt med treningen, noe som ikke virker som det er helt i stil med det livet han vanligvis lever.

Slit den med helsa

Det ser dog ikke ut til at han kommer til å gjenta bragden med det første. Etter gjennomføringen har han slitt med feber og diverse andre helseplager, og det er jo kanskje ikke så fryktelig rart. Neste gang anbefaler jeg Blizerian å heller starte litt mer forsiktig, og kanskje jobbe seg oppover til denne typen tur på en litt roligere måte. Imponert blir man jo uansett da.