Våren er på vei!

Ok, så har kanskje ikke denne vinteren vært av de aller verste eller kaldeste, men jeg gleder meg allikevel til våren!

Med det schizofrene været vi har her i Trondheim er det nesten umulig å planlegge sykkelturene skikkelig, ettersom man helt fint kan våkne opp til snø en morgen, når man la seg til 7 plussgrader kvelden før.

Endelig får lille Meridaen min ta seg en tur uten vinterdekk, og jeg slipper å lesse på meg vinterbukser, hansker og lue. Det jeg kanskje gleder meg aller mest til, er når vanntemperaturene kommer opp såpass at det går an å kombinere en sykkeltur med en badetur i ett av fjelltjernene. Det må jeg nok vente enda litt lengre med, men det er jo godt å ha noe å glede seg til. En annen fordel med at snøen forsvinner er at det blir flere løyper tilgjengelig. En del av stiene som brukes til skiløyper nå i vinterhalvåret vil bli åpne for sykling igjen, og da er det mye enklere å variere treningen skikkelig. Jeg elsker bakkene opp til Granåsen, og når snøen forsvinner der oppe skal jeg være tilbake i løypene som første mann ut – sann mine ord!