Dagens trening

I dag hadde jeg en knalltrening i Estenstadmarka! Jeg hadde planlagt en tur på ca en time, ettersom jeg hadde hatt en over gjennomsnittlig slitsom dag på jobb i dag, men da jeg kom ut i det herlige været, endte jeg opp med over to timer.

Det var skikkelig friskt i lufta i dag, og vinden var absolutt sterk nok, men med solskinn og skyfri himmel ble det allikevel en perfekt sykkeltur. Løypene var tørre og fine, og jeg traff bare på et par andre turgåere i løpet av hele turen.

Det gikk ikke så fryktelig fort i dag, men jeg tok meg til gjengjeld tid til å nyte naturomgivelsene, og jeg tok til og med en liten pause omtrent halvveis. Jeg hadde med meg en hjemmebakt scone fra helgebaksten, og den ble den perfekte tursnacken for dagen. Denne typen turer er noen av mine favoritter. Når man tror man er for sliten til å prestere noe særlig, for så å finne ut at man har det i seg allikevel. Dagens prestasjon feires i sofaen med en god kopp kakao og gamle episoder av Dawson’s Creek. Svært velfortjent om jeg må si det selv.